Afectacions a diversos camins municipals

Afectacions a diversos camins municipalsEn relació a les obres d’arranjament de diversos camins municipals, l’Ajuntament informa de les següents afectacions:

Camins de Cal Pere i les Basses:

Es preveu pavimentar els camins el dijous 30 de novembre, de manera que es tallarà a la circulació de vehicles només en el moment d’asfaltar (la previsió és d’un dia i mig màxim).

- Camí de Cal Frare:

Es preveu pavimentar el camí el dijous 30 de novembre i es tallarà a la circulació de vehicles els dies: 30 de novembre, 1 de desembre, 2 de desembre i 3 de desembre, a causa de la pavimentació del camí.

- Camí del Soler:

Es preveu pavimentar el camí el divendres 1 de desembre i el dilluns 4 de desembre, de manera que el camí estarà tallat a la circulació de vehicles aquests dos dies (1 de desembre i 4 de desembre).

Camins de les Morelles i l’Alzina (incloent el tram comú amb el camí de Tribulví):

Els treballs inicialment previstos als camins de les Morelles i l’Alzina queden prorrogats fins nou avís i de moment no hi haurà cap afectació al trànsit.

Us demanem que aviseu a qualsevol persona que pugui estar afectada degut a la vostra activitat agrícola/ramadera

Aquesta és la planificació inicial, es podrien produir canvis i per això us recomanem que estigueu atents a la pàgina web municipal, on s’anirà actualitzant la informació.

Actualitzat el 01/12/2017