La Diputació de Barcelona lliura l’estudi sobre la titularitat dels camins de Calonge de Segarra

Font: Diputació de Barcelona

Font: Diputació de Barcelona

El passat 9 de maig el diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, va lliurar a l’alcalde de Calonge de Segarra l’estudi sobre la titularitat dels camins municipals de Calonge de Segarra.

L’any 2015 es va realitzar el Catàleg de camins municipals de Calonge de Segarra, i la fase següent ha estat l’estudi sobre la titularitat dels camins municipals de Calonge de Segarra.

Aquest document, elaborat per la Diputació de Barcelona a petició de l’Ajuntament, vol resoldre els dubtes existents sobre la titularitat pública o privada d’alguns dels camins del municipi. D’aquesta manera, l’estudi recull, ordena i processa les dades obtingudes durant el procés d’investigació de la titularitat dels camins i facilita les fonts d’informació que s’han utilitzat. Per cadascun dels camins investigats es defineixen els trets fonamentals i les fonts documentals a partir de les quals es pot justificar la seva titularitat, ja sigui pública o no, i es realitza una fitxa amb els document que sostenen la investigació duta a terme.

Aquesta actuació ha tingut un cost de 6.050,00 €, finançats íntegrament per la Diputació de Barcelona.